Menu's Mise-en-place

Welkom op de website van Mise-en-place, het didactische restaurant van Mariagaard . 

(Alle menu's zullen per dag per trimester verschijnen. Opgelet, op sommige dagen zullen onze leerlingen op stage zijn en dan is het restaurant gesloten.)

Woensdag 11 januari 2017 middag
Champignonsoepje met bospaddenstoel
Lamsnavarin met gratinaardappel
Clafoutis met framboos

Donderdag 12 januari 2017
Wortel-pastinaaksoepje met gember, chorizo en sinaas
Varkensgebraad met knolselder en saffraanpeertjes
Tarte tatin

Vrijdag 13 januari 2017 vrijdagmiddag (Scandinavisch buffet) --> SORRY - REEDS VOLZET!
Soep:
Spinaziesoep met gerookte heilbot, dille en zalmeitjes
Courgettesoep met Finse emmentaler

Voorgerecht:
Zeeduivel op Deense wijze (met kerrie en aquavit)
Gravadlax met mierikswortelsaus en crackers met zaadjes

Hoofdgerecht:
Zweedse gehaktballetjes
Zalmforel gegaard op de steengrill, crumble van walnoten en roggebrood
Aardappelgratin met ansjovis en rode ui
Veenbessenconfituur
Groenekool op de steengrill
Scandinavische broodsalade
Gebakken oesterzwam geparfumeerd met aquavit

Dessert:
Finse wentelteefjes (amandelspijs en appel)
IJslandse pannenkoeken van karnemelk en bosvruchtenconfituur

Maandag 16 januari 2017 maandagmiddag
Broccolisoepje met gevogeltequenelles
Ossobuco van kalkoen
Strudel van pruimen en peren

Dinsdag 17 januari 2017 dinsdagmiddag
Zalmmousse
Spaghetti met scampi’s
Fruitbrochette

Dinsdag 17 januari 2017 dinsdagavond
Lamsballetjes in tomatencurry en tzatziki
Wijtingfilet met zoete kerstomaatjes en een sausje met verjus
Varkenshaasje met koriander, kokosmelk en gevulde “Little Gem sla”
Moelleux van chocolade met pistache-ijs en anglaise

Woensdag 18 januari 2017 woensdagmiddag
Luikse salade
Pladijs geglaceerd in cava, tomaat en oesterzwam
Stracciatellamousse met chocoladesaus

Donderdag 19 januari 2017 donderdagmiddag
Krokant slaatje met notenvinaigrette en gebakken mossel
Piepkuiken Clamart
Yoghurt-perzikcrème

Vrijdag 20 januari 2017 vrijdagmiddag (Thais buffet)--> SORRY - REEDS VOLZET!
Soep:
Thais kippensoepje
Thais soepje met gamba’s

Voorgerecht:
Nems met chili dipsaus
Salade met kippengehakt en munt

Hoofdgerecht:
Curry van gegrilde eend
Pikante curry met varkensvlees
Gebakken rijst
Gefrituurde orka’s
Rijstrolletjes met tofu
Thaise noedels (pho bo)

Dessert:
Mango-ijs met kokos en kleefrijst
Thaise fruitsla

Maandag 23 januari 2017 maandagmiddag
Quiche Lorraine
Kip met rijst en curry
Chocolademousse

24/01/2017 dinsdagmiddag
Erwtensoep met spekreepjes
Konijnenbout met saus van Tripel Karmeliet en pommes duchesse
Frangipanetaart

24/01/2017 dinsdagavond--> SORRY - REEDS VOLZET!
Gegrilde, gerookte paling met tapenade van aubergines en sesam
Sint-jacobsoester in de schelp met prei en truffelolie
Lamskroon met groentjes en aardappelsoufflé
Rolbiscuit met chocolade, tiramisu met speculaas en melkbrood, anglaise van passievrucht

25/01/2017 woensdagmiddag
Portugese soep
Gebakken dorade met lentegroentjes en mousseline van karnemelk
Vanillebavarois

26/01/2017 donderdagmiddag
Witloofsalade met gebakken goudbrasem
Penne met gegrilde gehaktbal en broccoli
Milkshake banaan

27/01/2017 vrijdagmiddag (Mexicaans buffet)
Soep:
Tortillasoep
Azteekse courgettesoep

Voorgerecht:
Empanade
Enchilada’s

Hoofdgerecht:
Chili con carne
Escabeche van sardienen
Guacamole met gefrituurde tortilla’s
Aardappelen in peperazijn
Geroosterde paprika’s met kruiden

Dessert:
Vruchtensalade van mango, aardbei, cactusvrucht en tequila
Capirotada (Mexicaanse broodpudding)

30/01/2017 maandagmiddag
Minestronesoep
Coq au vin
Kilometertaart

31/01/2017 dinsdagmiddag--> SORRY - REEDS VOLZET!
Bloemkoolsoepje
Ossobuco van kalkoen
Nougat glacé

31/01/2017 dinsdagavond
Pittige hummus met gesauteerde kreukeltjes
Videetje met lamszwezeriken
Brandade van kabeljauw met spinazie, munt, koriander en een mousseline van karnemelk
Chocomousse met poeder van yoghurt, crumble van notenkoekjes en een gelei van passievrucht

01/02/2017 woensdagmiddag
Polderaardappel met gerookte zalm
Varkensribbetjes met gegrilde groenten en couscous
Mascarponemousse met kaki

02/02/2017 donderdagmiddag
Gepocheerd ei met gesauteerd witloof en een saus van herbie kruidenkaas
Entrecôte met choronsaus en pomme pont neuf
Crème caramel

03/02/2017 vrijdagmiddag (Normandisch buffet)--> SORRY - REEDS VOLZET!
Soep:
Butternutsoepje met crème d’Isigny en appeltjes
Normandisch mosselsoepje met cider en camembert

Voorgerecht:
Gegratineerde amandes de Mer met geitenkaas
Uienquiche met gerookte eendenborst en rode biet salade

Hoofdgerecht:
Poulet sauté vallée d’Auge (gesauteerde kip, champignons, appel, room en calvados)
Normandische tongrolletjes (garnalen en mosselen)
Gebakken charlotteaardappelen met dille
Compote van appel en veenbessen
Selder-pastinaakgratin
Prei-venkeltaart

Dessert:
Teurgoule (rijst-kaneeldessert)
Normandische kaasschotel

06/02/2017 maandagmiddag
Kervelsoepje met chorizo
Gegrilde visbrochette dijonnaise
Rijstpap met kokos

07/02/2017 dinsdagmiddag
Minestronesoep
kipfilet, dragonsaus, tagliatelle en knolselderpuree
Duo van chocolademousse

07/02/2017 dinsdagavond
Tempura van rode ui met tofu en bieslook
Gebakken jonge makreel met jonge prei en aardappelblokjes
Jonge barbarie-eend met groene olijven, grove couscous en frisse salade
Gebakken ananas met specerijen, mousse van witte chocolade en advocaat

08/02/2017 woensdagmiddag
Viskroket
Gegratineerd witloof met ham en Mornaysaus en duchesseaardappel
Vanilleyoghurt met bosbes en vlierbessensiroop

09/02/2017 donderdagmiddag
Gemarineerde zalm met mousse van geitenkaas
Chinese kip, wokgroentjes en gebakken rijst
Jubileumkersen

10/02/2017 vrijdagmiddag (Russisch buffet)
Soep:
Borsjt (rodebietensoep met rundsblokjes)
Soljanka (Russische zoetzure champignonsoep)

Voorgerecht:
Russisch ei (hardgekookt ei met macedoine van groentjes en mayodressing)
Vareniki (ravioli gevuld met lever en spek, met kaas, aardappel en gehakt)

Hoofdgerecht:
Orlofgebraad
Steak Stroganoff
Gevulde piroshki (gebakjes met groentenvulling)
Aardappelkoekjes
Gestoofde tarwe met groenten
Salade van rode biet en selder

Dessert:
Russische donuts
Rozijnenkaastaart met compote van gedroogde vruchten

13/02/2017 maandagmiddag
Atlantische tongschar met fijne groentjes
Varkensblanquette met spruitjespuree
Salade van citrusvruchten

14/02/2017 dinsdagmiddag
Aspergesoep
Oostendse waterzooi met rijst
Gepocheerde peer met amandelen

14/02/2017 dinsdagavond
Oesters in champagnesaus
Zonnevis met gebakken witloofsnippers en rode wijnsaus 
Duke of Berkshire ribstuk, groenekool en Franse tartiflette
Pistachebrownie met Baileys Chocolade Luxe en een sorbet van framboos

15/02/2017 woensdagmiddag
Enchilada met kip
Gebakken zalm met courgetteslierten, dragon en tomaat
Fruitsoepje

16/02/2017 donderdagmiddag
Salade van gemarineerde en geroosterde pijlinktvis met rucola, pepers en citroenvinaigrette
Dubbele varkenskotelet met groentengratin
yoghurt-sinaasappeltaart

17/02/2017 vrijdagmiddag (Indonesisch buffet)
Soep:
Soto ayam (Indonesische kippensoep)
Pikant Indonesisch vissoepje

Voorgerecht:
Sate pentoel (varkensgehakt en pindasaus)
Indonesische viskerrie met gamba’s en zwaardvis

Hoofdgerecht:
Zoete kipblokjes met rode paprika, papaja en lente-ui
Rendang (Rundsstoofpot)
Groentencurry
Kroepoek
Nasi goreng
Bami goreng

Dessert:
Dadar goeloeng (pannenkoekjes gevuld met kokos)
Kue talam pisang (pudding met bananen)

20/02/2017 maandagmiddag
Butternutsoepje
Vleesbrood met schorseneren en tomaat
Chocolademousse

21/02/2017 dinsdagmiddag
Sushi van zalm met soja en wasabi
Varkenslapje blackwell, duchesseaardappel en broccoliflan
Citroenmousse

21/02/2017 dinsdagavond
Heldere bouillon van gember met carpaccio van venusschelpjes
Gestoomde makreel met black rice, oesterzwam en een zacht paprikasausje
Geglaceerde konijnenfilet in een sausje van morieljes, lentegroentjes en ratte aardappeltjes in zoutdeeg
Loempia van chocolade met whiskygelei en koffieroom

22/02/2017 woensdagmiddag
Bladerdeeggebakje met boschampignons
Skrei met persillade en stamppot van prei
Rijstpap met fruit

23/02/2017 donderdagmiddag
Carpaccio van staartvis met tapenade
Konijnenbout met risotto en champignons
Javanais

24/02/2017 vrijdagmiddag
Geen les

27/02/2017 tot 03/03 krokusvakantie

06/03/2017 maandagmiddag
Komkommersoepje met gerookte kipreepjes en verse munt
Moussaka
IJsparfait van koffie

07/03/2017 dinsdagmiddag
Preisoep
Braadworst, appelmoes en gebakken aardappelen
Tweekleurenpudding

07/03/2017 dinsdagavond
Leerlingen op stage

08/03/2017 woensdagmiddag
Papillotte van tongschar met fijne groentjes
Gegrilde kalkoenfilet Milanese met tagliatelle
Vlaai met advocaatmousse

09/03/2017 donderdagmiddag
Gerookte zalm met mieriksworteldressing
Rosbief met lentegroentjes, porto en primeuraardappelen
Weense soufflé

10/03/2017 vrijdagmiddag (Chinees buffet)
Soep:
Chinese zoetzure tomatensoep
Haaienvinnensoep

Voorgerecht:
Chinese garnalen in longjingthee
Gestoomde rouget barbet met paksoi, pijpajuin en sojasaus

Hoofdgerecht:
Geroerbakte pekingeend met chili’s
Gekarameliseerd varkensvlees met gember en zwarte rijstazijn
Gebakken rijst
Zoetzure Chinese kool met chilipepers
Tomaat-eiersalade
Chinese wokgroenten

Dessert:
Lychee–ijs met mangocoulis
Meloensalade in gembermarinade

13/03/2017 maandagmiddag
Gazpacho
Paella
Crème Catalana

14/03/2017 dinsdagmiddag
Zalm belle vue
Konijn met pruimen en kroketten
Eclair

14/03/2017 dinsdagavond
Leerlingen op stage

15/03/2017 woensdagmiddag
Koninginnehapje
Lasagne van zalm
Tulpgebak met vers fruit

16/03/2017 donderdagmiddag
Aspergesoepje
Skrei met geplette aardappel en seizoensgroentjes
Eton mess met rood fruit

17/03/2017 vrijdagmiddag (Amerikaans-Texaans buffet)
Soep:
Rodepaprikasoep
Amerikaanse maïssoep

Voorgerecht:
Taco Baja Fish  (gefrituurde vis met kolensalade)
Gevulde tortilla met tomatensaus

Hoofdgerecht:
Texaanse spareribs
Chili-cheeseburger
Painted Hillsaardappelen
Salade met pecannoten en appel
Californische salade
Groentemix tex-mex met jalapenopepers

Dessert:
Brownie met pistache-ijs
Churros

20/03/2017 maandagmiddag
Kipkroket met rode biet
Waterzooi van vis
Bladerdeeg met vers fruit

21/03/2017 dinsdagmiddag
Croque-monsieur met mozzarella
Kipfilet, choronsaus, groenteboeket en fijne frietjes
Chocolademoelleux met granité van Banyuls

21/03/2017 dinsdagavond
Leerlingen op stage

22/03/2017 woensdagmiddag
Salade niçoise
Crepinette met gebakken bloemkool en maïsaardappel
Pannenkoektaartje met mangomousse

23/03/2017 donderdagmiddag
Glasnoedels met gebakken pijlinktvis en Thaise vinaigrette
Chipolata's met polenta en tomaat
Griekse bougatsa met vers fruit

24/03/2017 vrijdagmiddag (Turks buffet)
Soep:
Rode linzensoep (kirmiri mercimek çorbasi)
Almsoep (yayla corbasi)

Voorgerecht:
Bladerdeegrolletjes (Sigara borek)
Makreel in de oven (firinda uskumru)

Hoofdgerecht:
Kip met minicourgette
Gespleten buik (karmi yarik)
Aardappelmix (patates ezmes)
Yoghurtsaus (cacik)
Bulgur (bulgur pilav)
Coban salata – boerensalade

Dessert:
Baklava
Beschuitdessert (Etimek tatli)

Paasvakantie van 03/04/2017 tot en met maandag 17 april 2017
 

18/04/2017 dinsdagmiddag
Hamrolletje met asperges
Rosbief, lentegroentjes en aardappelwafel
Aardbeien met munt en Engelse room

18/04/2017 dinsdagavond
Artisjokken met mosterdvinaigrette
Gegrilde asperges met peterselieboter en wulken
Gestoomde kabeljauwrug, risotto van zachte tarwe, beukenzwam, raz el hanout en zachte kerrieboter
Pistache pralinétaartje

19/04/2017 woensdagmiddag
Risotto van bloemkool met pesto van rode paprika
Varkenshaasje mozarella, zongedroogde tomaat en puree van olijfolie
Millefeuillegebakje met banketbakkersroom, ananas en aalbessen

20/04/2017 donderdagmiddag
Bavarois van avocado
Gebakken forel met tomaat en peterselieboter
Chocolade-Cambridgecream

21/04/2017 vrijdagmiddag (Grieks buffet)
Soep:
Cannelinibonensoep
Kippensoep met citroen en rijst (Avgolemono)

Voorgerecht:
Gefrituurde spieringvisjes met tzatziki
Auberginerolletje met eieren uit Thessaloniki

Hoofdgercht:
Moussaka
Gebraden kip in yoghurt-kaassaus
Gevulde druivenbladeren met rijst en pijnboompitten
Octopussalade
Griekse-fetasalade
Portobello met spinazie en feta

Dessert:
Filotaart met verse vijgen
Grieks yoghurt-ijs met bosvruchten

24/04/2017 maandagmiddag
Kaaskroket met Daikonsalade
Gentse waterzooi
Crème-karamel

25/04/2017 dinsdagmiddag
Empanada
Gebakken lengfilet met natuuraardappelen en dijonnaise
Warm biscuitgebak met aardbei, limoen en munt

25/04/2017 dinsdagavond
Soepje van Tierenteyn-graanmosterd en gerookte paling
Asperge met kwartel en maltezerschuim
Tournedos 'Rossini' met lentegroentjes
Crêpe Normande met kaneelijs en calvados

26/04/2017 woensdagmiddag
Tomatenslaatje met roquefort
Parelhoenfilet met chorizokorst
Citroenpudding

27/04/2017 donderdagmiddag
Carpaccio van coeur-du-boeuftomaat met mozarella
Gesmoorde lamsschenkel met ras el hanout en jonge groenten
Citroentaart

28/04/2017 vrijdagmiddag (Spaans buffet)
Soep:
Gazpacho
Spaanse vissoep (Zarzuela)

Tapas:
Tortilla de patatas
Toast met ibericoham
Tonijnhapje met chili
Kerriegehakt in bladerdeeg
Gekruide olijven
Toast met tomatensalsa
Geroosterd stokbrood met chorizo en kaas

Hoofdgerecht:
Paella

Dessert:
Crema Catalana
Tarte de Santiago (Amandeltaart)

01/05/2017 maandagmiddag
Geen les

02/05/2017 dinsdagmiddag
Wortelvelouté met komijn
Varkensreepjes in zoetzure saus met aromatische rijst
Sabayon met rode vruchten

02/05/2017 dinsdagavond
Crème van guacamole met tortillachips en pikante salsa
Gebakken snoekbaars met geitenkaaspuree, groene kruiden en paprika
Bressekip met flan van kippenlever, dooierzwam en asperges
Citroentaartje met rood fruit

03/05/2017 woensdagmiddag
Slaatje met scampi, zure room en tomatenvinaigrette
Steak tartaar, frietjes en slamix
Misérable met aardbei

04/05/2017 donderdagmiddag
Runderconsommé
Waterzooi van vis
Merveilleux van banaan met passievruchtencoulis

05/05/2017 vrijdagmiddag
Leerlingen op stage

08/05/2017 maandagmiddag
Slaatje met cannelloniflensjes en krabvlees
Varkensgebraad met lentegroentjes en gebakken krieltjes
crêpe Suzette

09/05/2017 dinsdagmiddag
Omelet met champignons en tuinkruiden
Spareribs met rauwe groentjes en gevulde aardappel
Tiramisu van aardbei

09/05/2017 dinsdagavond
Gebrande jonge prei met schuimige amandelmelk en gebakken hondshaai
Cappuccino van rivierkreeftjes en morieljes
Tarbot gegrild op de graat in blanke boter en met jonge groentjes
Koude sabayon van honing, gemberijs en gemarineerde bosaardbeien

10/05/2017 woensdagmiddag
Milkshake van waterkers, gemarineerde tomaat en tartaar van jonge makreel
Ham van speenvarken met groentenpurees
Gevulde pannenkoek

11/05/2017 donderdagmiddag
Asperge à la Flamande
Penne met scampi in room
Carpaccio van roze pompelmoes met mousse van witte chocolade

12/05/2017 vrijdagmiddag
Leerlingen op stage

15/05/2017 maandagmiddag
Loempia met zoetzure saus
Cordon bleu met lentegroenten
Panna cotta met rode vruchten

16/05/2017 dinsdagmiddag
Parmentiersoepje met zurkel
Varkensbrochette, Provençaalse saus, rijstpilav
Chocoladetaart

16/05/2017 dinsdagavond
Terrine van primeurgroentjes met ganzenleverterrine
Slaatje van babykreeft, zure room en pikante tomatenvinaigrette
Kalfskogel met spaghetti van courgette en gebakken makreel
Soepje van aardbei met een parfait van yoghurt en perzik

17/05/2017 woensdagmiddag
Kaaskroket met aspergesalade
Chinese kip met wokgroentjes
Fruitbrochette met citroengranité

18/05/2017 donderdagmiddag
Pastasalade met gegrilde sardientjes
Côte à l'os bearnaise, slamix en frietjes
Panna cotta met rabarber

19/05/2017 vrijdagmiddag
Leerlingen op stage

22/05/2017 maandagmiddag
Zalm met zwarte sesam en wokgroentjes
Varkenswangetjes
Charlotte van chocolade

23/05/2017 dinsdagmiddag
Kipspiesje met pindasaus
Huisbereide americain met zuiderse toets en rauwkost
Brusselse wafels met aardbei en slagroom

23/05/2017 dinsdagavond
Burrata met rode en groene zebratomaatjes
Schelvissoepje met venkel en courgette
Lamskroon met pecorinokorst en gebakken asperges
Gemarineerde framboos met melkcrème en banaanijs

24/05/2017 woensdagmiddag
Leerlingen op stage

25/05/2017 donderdagmiddag
OLH-Hemelvaart

26/05/2017 vrijdagmiddag
Brugdag

29/05/2017 maandagmiddag
Aspergesoepje
Zalm in papillot
Weense koffie

30/05/2017 dinsdagmiddag
Toast champignon
Paupiette van kalkoen met pesto, spirelli en gegrilde tomaat
Pannenkoekenreepjes met karamel en vanille-ijs

30/05/2017 dinsdagavond
Zalm met foreleitjes en dilleolie
Bouillon van lentegroentjes, olijf en truffel
Roulade van konijn met jonge erwtjes en zwartebessensaus
Limoncellosabayon met mango en passievrucht

31/05/2017 woensdagmiddag
Leerlingen op stage

01/06/2017 donderdagmiddag
Leerlingen op stage

02/06/2017 vrijdagmiddag (Aspergebuffet)
Soep:
Soepje van groene asperges met gekookte kwarteleitjes
Preisoepje met mosseltjes, saffraan en gegrilde asperges

Voorgerecht:
Carpaccio van coeur-du-boeuftomaat met flan van asperges en tartaar van verse en gerookte zalm
Asperges à la Flamande

Hoofdgerecht:
Varkenshaasje met chorizokorst
Gepocheerde griet dijonnaise
Gebakken asperges met paprika’s
Gepaneerde groene asperges met zeewier, sesam en soja-eiersaus
Aspergesalade met zongedroogde tomaat en kerriedressing

Dessert:
Soepje van aardbei met citroensorbet
Jasmijnrijstpap met abrikoos

05/06/2017 maandagmiddag
Pinkstermaandag

06/06/2017 dinsdagmiddag
Frisse soep van rode biet en komkommer
Vogelnestje met tomatensaus en tagliatelle
Mokkamousse

06/06/2017 dinsdagavond
Toast met plattekaas en radijs
Gyoza met gamba's en milkshake van waterkers
Gelakt buikspek met guacamole, zoete kerstomaat, spinaziesalade en een puree met olijfolie
Crunch van Brusselse wafel met zure room en aardbeien

07/06/2017 woensdagmiddag
Leerlingen op stage

08/06/2017 donderdagmiddag
Leerlingen op stage

09/06/2017 vrijdagmiddag
GIP

12/06/2017 maandagmiddag
Zalm belle vue
Varkenshaasje met gebakken asperges
IJsgekoelde sabayon

13/06/2017 dinsdagmiddag
Gerookte visschotel
Boomstammetje met erwtjes en krielaardappelen
Vanillebavarois met biscuit en frambozencoulis

13/06/2017 dinsdagavond
Risottokroketjes met saffraan, scampi en shiitake aioli van erwtjes en amandelen
Tataki van zwaardvis met garam masala in een oosters tomatensoepje
Ierse entrecote met fondantaardappel, gemarineerde ui en gegrilde artisjokken
Open ravioli van lavendelhoning met bleu d ‘Auvergne en lentebloesems

14/06/2017 woensdagmiddag
Aspergemouseline
Tomaat-garnaal met frietjes
Galette met aardbeien

15/06/2017 donderdagmiddag
Krakende groentekerrie
Warme beenham met gebakken asperges
Soepje van aardbei met ijs van plattekaas

16/06/2017 vrijdagmiddag (Portugees buffet)
Soep:
Portugese soep (pittige tomatensoep met paprika en rijst)
Caldeira (vissoep)

Voorgerecht:
Gegrilde sardientjes op houtskool
Salade de polvo (Portugese octopussalade met paprika, peterselie, look, rode ui en rode-wijnazijn)

Hoofdgerecht:
Bacalhau à Bras (gezouten kabeljauw, aardappel, ui en roerei)
Frango piri-piri (geroosterde kip, gemarineerd met pikante pepersaus)
Tomaat-komkommersalade
Gebakken aardappelen met olijven en look
Geglaceerde worteltjes met look, peterselie, gember en kappertjes

Dessert:
Pasteis de belem (pasteitjes met kaneelpudding)
Arroz doce (zoete romige rijstpudding)

19/06/2017 maandagmiddag
Rundercarpaccio met pesto van koriander
Bouillabaisse van de Noordzee
Aardbei 'Melba'

20/06/2017 dinsdagmiddag
Tartaar van nieuwe maatjesharing met Balegemse jenever
Vol-au-vent en frietjes
Vanille-ijs met meringue en huisbereide advocaat

20/06/2017 dinsdagavond
Gevogeltespiesjes met warme maïs espuma
Runderconsommé met gember en gebakken eendenlever
Zeetong dieppoise met gegrilde asperges
Sinaascrêpe soufflé met gemarineerde aardbeien en munt

21/06/2017  Restaurant gesloten tot eind september 2017
Prettige vakantie!

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.