Prijzen en openingsuren
Wat bieden we aan?
Om tot een goede kwaliteit te komen is een basisopleiding onontbeerlijk. Ons aanbod weerspiegelt dat.
Met onze tweede graad restaurant en keuken bieden we de klassieke keuken aan.
Op maandag- en dinsdagmiddag serveren wij dagelijkse keuken waarin basistechnieken en -bereidingen heel veel aandacht krijgen.
In de derde graad werken we rond bistro en buffetten.
Op donderdagmiddag komen verfijnde dagschotels aan bod.
Op vrijdagmiddag serveren de leerlingen een themabuffet, met keuze uit twee soepen, twee voorgerechten, twee hoofdschotels en twee desserten.
Omdat onze leerlingen van het zevende jaar grootkeuken tijden hun stage in contact komen met de directiekeukens werken zij rond gastronomische menu’s. Zij verwennen de smaakpapillen op woensdagavond.
Op de website van de school (www.mariagaard.be) kan u via de link "restaurant" alle informatie vinden. De menu’s worden enkele weken op voorhand aangekondigd.
Het is aangeraden om te reserveren; dat kan via de website.
Telefonisch kan u Mise-en-place bereiken via het nummer 09 365 76 15.
Dit zijn onze formules:
Maandag |
Dinsdag |
Woensdag |
Donderdag |
Vrijdag |
vast menu (4de jaar) * soep of
keuken open om 12.05 uur, zaal sluit om 14.15 uur
prijs
|
vast menu (4de jaar) * soep of
keuken open om 12.05 uur, zaal sluit om 14.15 uur
prijs
|
Avonddienst: Gastronomie (7de jaar) * apero en hapje Iedereen aanwezig om 19.00 uur Prijs
|
vast menu Bistro (5de jaar) * soep of
keuken open om 12.05 uur, zaal sluit om 14.15 uur
prijs |
Buffet (6de jaar) * soep (2)
keuken open om 12.05 uur, zaal sluit om 14.15 uur
prijs |