Uitstappen

owel in het kader van de algemene als van de richting specifieke vakken worden tal van extramurale activiteiten georganiseerd: studie-uitstappen,bijwonen van een film- of toneelvoorstelling, jeugd en muziek, een voordracht van een auteur… Via die activiteiten realiseren we verschillende vakoverschrijdende eind - termen.

Sportkampen

Sportkamp - Watersportstage - Ronde Van Luxemburg - Ardennen
 -  -  - 

Wetenschapsweek
 -  - 

Bedrijfsbezoeken
 -  - 

Creastage / stage
 -  - 

Voor de leerlingen van de studierichtingen jeugd- en gehandicaptenzorg en leefgroepenwerking  wordt een creastage georganiseerd. In het zesde jaar neemt de stage de vorm van een kamp aan: de leerlingen organiseren de daginvulling, met inbegrip van de maaltijden, grotendeels zelf. De activiteiten worden aangevuld met bezoeken aan voorzieningen die tijdens de lessen minder aan bod komen.

Buitenlandse reis
 - 

De laatstejaars kunnen op vrije basis aan een korte buitenlandse reis deelnemen. De leerlingen bepalen samen met de leerkrachten bestemming en programma. Leerlingen uit het vijfde jaar kunnen gedurende de paasvakantie naar Canada gaan om te genieten van typische sporten en bezienswaardigheden. De reis wordt om de twee jaar georganiseerd.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.