
Didactisch restaurant
Mise-en-Place
Onze leerlingen brengen hun kennis en vaardigheden in de praktijk in ons oefenrestaurant Mise-en-Place.
We geven alle leerlingen daarin kansen en mogelijkheden en leiden hen ook zo op tot gemotiveerde en professioneel geschoolde jongeren.
Onze leerlingen ontvangen jullie met veel plezier.
Openingsuren
Maandag, donderdag en vrijdag ben je welkom vanaf 12.05 uur. Omdat onze leerlingen nadien nog andere lessen hebben, sluiten we af om 14.15 uur.
Op vooraf vastgelegde dinsdagen ben je welkom vanaf 19 uur en sluiten we af om 22.15 uur.
Ons restaurant is niet open tijdens de schoolvakanties en tijdens de vaste stageweken.


Menu
Om tot een goede kwaliteit te komen, is een basisopleiding onontbeerlijk. Ons aanbod weerspiegelt dat.
Met onze tweede graad restaurant en keuken bieden we een klassiekere keuken aan. Op maandagmiddag serveren we dagelijkse keuken waarin basistechnieken en -bereidingen alle aandacht krijgen.
In de derde graad werken we rond bistro en buffetten. Op donderdagmiddag komen verfijndere dagschotels aan bod. Op vrijdagmiddag serveren de leerlingen een themabuffet, met keuze uit twee soepen, twee voorgerechten, twee hoofdschotels en twee desserten.
Omdat onze leerlingen van het zevende jaar grootkeukenkok duaal tijdens hun werkdagen al in contact komen met specifieke directiekeukens, werken zij rond gastronomische menu’s en verwennen zij zo onze smaakpapillen op dinsdagavond.
Prijzen
Maandagmiddag: Dagmenu 4de jaar
soep of voorgerecht | hoofdgerecht | dessert
16 euro, exclusief drank
Dinsdagavond: Gastronomie 7de jaar
hapje | voorgerecht | hoofdgerecht | dessert
48 euro, inclusief water, koffie/thee (excl. frisdranken)
55 euro, bovenstaande + cava en aangepaste wijnen
Donderdagmiddag: Bistromenu 5de jaar
soep of voorgerecht | hoofdgerecht | dessert
17 euro, exclusief drank
Vrijdagmiddag: Buffet 6de jaar
soepen | voorgerechten | hoofdgerechten | desserts
(telkens 2 soorten)
25 euro, exclusief drank
