top of page
Groenten zouten

Didactisch restaurant

Mise-en-Place

 Onze leerlingen brengen hun kennis en vaardigheden in de praktijk in ons oefenrestaurant Mise-en-Place.

We geven alle leerlingen daarin kansen en mogelijkheden en leiden hen ook zo op tot gemotiveerde en professioneel geschoolde jongeren.

Onze leerlingen ontvangen jullie
met veel plezier.

Openingsuren

Openingsuren

U bent van harte welkom vanaf 12:05. We streven ernaar om rond 14:15 af te ronden, omdat onze leerlingen daarna nog lessen hebben. We vragen vriendelijk om hier rekening mee te houden. 

Houd er ook rekening mee dat ons restaurant gesloten is tijdens schoolvakanties en stagemomenten. De meest actuele informatie hierover vindt u steeds op onze website.  

​

Reserveren is eenvoudig via de schoolwebsite. Ga naar het gedeelte Restaurant om uw tafel te boeken. Houd er rekening mee dat e-mails tijdens de vakantieperiode mogelijk met vertraging worden beantwoord of tijdelijk onbeantwoord blijven. 

​

Let op: reserveren is mogelijk zodra de menu’s online staan. Deze worden enkele weken van tevoren aangekondigd.

Ossenhaas
Aanbod
Wokstijl

Menu

Om kwaliteit te garanderen, is een stevige basisopleiding essentieel. Ons aanbod is hierop afgestemd en biedt een brede waaier aan culinaire ervaringen: 

​

Tweede graad: Klassieke keuken 
In de tweede graad Restaurant en Keuken leggen we de nadruk op de klassieke keuken. Op maandagmiddag serveren we gerechten uit de dagelijkse keuken, waarbij basistechnieken en -bereidingen centraal staan. 

​

Derde graad: Bistro en buffetten 
In de derde graad focussen we op bistrogerechten en uitgebreide buffetten. Op donderdagmiddag staan verfijnde gerechten en speciale producten centraal in de dagschotels. Op vrijdagmiddag verzorgen onze leerlingen een thematisch buffet, met keuze uit verschillende gerechten.  

​

Zevende jaar: Gastronomische menu's 
Leerlingen uit het zevende jaar, die tijdens hun werkplekleren ervaring opdoen in grootkeukens, restaurants, cateraars en directiekeukens, specialiseren zich in gastronomische menu's. Deze verfijnde culinaire creaties worden op verschillende dinsdagavonden geserveerd.  De beschikbare data zijn beperkt en terug te vinden op onze website. 

​

Kom genieten van de smaak en passie waarmee onze leerlingen koken! 

Prijzen

Prijzen

Maandagmiddag: Dagmenu 4de jaar 

soep of voorgerecht  |  hoofdgerecht  |  dessert

20 euro, exclusief drank

 

Dinsdagavond: Gastronomie 7de jaar

hapje  |  voorgerecht  |  hoofdgerecht  |  dessert

48 euro, inclusief water, koffie/thee (excl. frisdranken)

55 euro, bovenstaande + cava en aangepaste wijnen

​​​

Donderdagmiddag: Bistromenu 5de jaar

soep of voorgerecht  |  hoofdgerecht  |  dessert

24 euro, exclusief drank

​

Vrijdagmiddag: Buffet 6de jaar

soepen  |  voorgerechten  |  hoofdgerechten  |  desserts

28 euro, exclusief drank

Ramen voorbereiden
Reseveer
Reserveer je tafel in ons didactisch restaurant

Opgelet:

De menu’s voor de periode tussen krokus en Pasen staan half februari online.

​

Deze data zijn reeds volzet: 

​

Donderdag 9/1
Vrijdag 10/1
Vrijdag 17/1
Donderdag 23/1
Vrijdag 24/1
Donderdag 30/1

Maandag 3/2
Dinsdag 4/2
Maandag 17/2
Vrijdag 21/2
Dinsdag 25/2

Bedankt voor uw aanvraag.Wij nemen contact met u op om deze reservatie te bevestigen.

bottom of page