562917-PL27SX-825.jpg

Restaurant
& keuken

voeding       Arbeidsmarktgericht

_MG_8404_edited.jpg

Waarom kiezen voor Restaurant en keuken?

Je bent gebeten door lekker eten.

Je roert graag in potten en pannen.

Je wil je onderdompelen in de wondere wereld van een keuken met vele ingrediënten.

Je beseft dat een kok meer moet kunnen dan lekker koken.

Je weet dat koken draait rond evenwicht zoeken tussen lekker en gezond.

Je wil oog hebben voor de kostprijs van gerechten.

Veiligheid in de keuken is heel belangrijk voor jou.

Je wil je ondernemerschapscompetenties versterken..

Wat maakt deze richting uniek?

We integreren theorie in de praktijklessen.

We hebben veel aandacht voor productkennis.

We bieden levensecht onderwijs aan.

Je krijgt les in moderne praktijklokalen uitgerust met computers.

Je leert vertrouwen opbouwen in ons modern didactisch restaurant, zowel in de keuken als in de zaal.

Wij maken onze leerlingen sterk door hen praktijkgericht op te leiden en beroepsfierheid te laten uitstralen.

We werken in kleine prakrijkgroepen waardoor iedereen elkaar goed leert kennen.

Op zoek naar meer informatie?

Klik op de folder.

_MG_8412.jpg

Wat na deze richting?

De meeste leerlingen stromen door naar de derde graad 'Restaurant en keuken bso' of de derde graad 'Grootkeuken bso'.

De mogelijkheid bestaat ook om in te stappen in het duaal leren grootkeuken en catering.

Na de derde graad kunnen de afgestudeerden onmiddellijk aan het werk in allerlei maaltijdverstrekkende bedrijven zoals cateraars, brasserieën, bistro’s, eetcafés, in de keukens van ziekenhuizen en woonzorgcentra, in bedrijfskeukens.

Na een aantal jaar beroepservaring kan je je eventueel ook als zelfstandig horecaondernemer vestigen.

Hebben we je warm kunnen maken voor Voeding en horeca en wil je meer info?

 

Bekijk dan zeker deze presentatie.